Boek De Kaaistoep

Ter gelegenheid van 25 jaar onderzoek in de Kaaistoep heeft de KNNV-afdeling Tilburg het boek De Kaaistoep, het best onderzochte stuk natuur in Nederland uitgegeven. Het boek is geschreven door Paul van Wielink, Ron Felix, Jaap van Kemenade, Ad Mol, Theo Peeters, Guido Stooker en 23 gastauteurs en bevat bijdragen over 25 jaar onderzoek, de onderzoekers en de biodiversiteit in het gebied. Het is een prachtig boek van ruim 700 pagina’s, met veel beeldmateriaal. Het boek is voor € 25,- online te bestellen en te koop bij de boekhandels Livius en Gianotten in Tilburg en Buitelaar in Goirle.

1

Boek online bestellen?

Op het bestelformulier hieronder kun je aangeven of je het boek wilt afhalen of dat je wilt dat het naar je opgestuurd wordt.
Als je het boek wilt afhalen kan dat, na overleg, bij de secretaris van de KNNV-afdeling Tilburg, Marie-Cécile van de Wiel.
Als je wilt dat het boek naar je opgestuurd wordt, kan dat -binnen Nederland- voor € 8,- (per boek) extra.
Voor opsturen naar het buitenland zijn de kosten hoger. Het precieze bedrag kun je opvragen bij de secretaris van de KNNV-afdeling Tilburg (email: kaaistoep2020@gmail.com of 013-5436541).

1
1

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat je bovenstaand formulier verstuurd hebt, ontvang je een bevestigingsmail van jouw bestelling met daarin de betalingsgegevens.