Boek Coniocarpen

Na vele jaren zoeken, determineren en fotograferen zal dit prachtige boek op 15 januari 2022 verschijnen.
Het ontwerp werd verzorgd door Hans Lodewijkx.
De inleidende hoofdstukken behandelen algemene kenmerken, biologie, habitatvoorkeur, identificatie en indicatorsoorten. De determinatiesleutels zijn opgesteld op basis van veldkenmerken. Beknopte teksten per soort geven informatie over herkenning, ecologie en dubbelgangers. Essentiële kenmerken, substraatvoorkeur en frequentie zijn in tabelvorm weergegeven.
Het grootste pluspunt van deze 192 pagina’s tellende gids vormen de uitzonderlijk gedetailleerde close-upfoto’s. Ze zullen de belangstelling voor en de kennis van deze relatief weinig bekende groep schimmels zeker vergroten.
De belangstelling voor Coniocarpen is wereldwijd: deskundigen en liefhebbers wonen niet alleen in Nederland en Vlaanderen, maar bijvoorbeeld ook in Zweden, Spanje en Japan. Daarom is het boek zowel in het Nederlands en het Engels geschreven.

Via deze sneak preview kun je een indruk krijgen van de inhoud en gedetailleerde foto’s van het boek.

Boek online bestellen?

Het boek is te bestellen via onderstaande bestelformulier. Daarin kun je aangeven of je het boek wilt afhalen of dat je wilt dat het naar je opgestuurd wordt.

De prijs is € 25,- exclusief verzendkosten -binnen Nederland- van € 6,00 maar afhalen kan uiteraard ook bij Bart Horvers (013-4564033) of bij het secretariaat ( Marie-Cécile van de Wiel 013-5436541). Neem voor het afhalen wel eerst contact op met Bart of Marie-Cécile.

Voor vragen kun je contact opnemen met coniocarpen@gmail.com

Bestelformulier boek Coniocarpen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nadat je bovenstaand formulier verstuurd hebt, ontvang je een bevestigingsmail van jouw bestelling met daarin de betalingsgegevens.