Lid worden

Wil je lid worden van de KNNV? Vul het formulier hieronder in en je verzoek wordt doorgegeven aan de afdeling Tilburg. Contributie per kalenderjaar: Gewone leden: € 30,00; Huisgenootleden: € 12,50; Jongeren tot 25 jaar: € 15,00; Buurleden (leden die al lid zijn van een andere afdeling): € 12,50 en alleen een abonnement op de Oude Ley: € 15,00. Je kunt ook algemeen lid worden van de KNNV, dit lidmaatschap kost €33,25 per jaar.

Voordelen van het KNNV-lidmaatschap

• Samen de natuur ontdekken en beleven, dat is de KNNV!
  • 10% korting op alle boeken van de KNNV Uitgeverij;
  • 4x per jaar het ledenmagazine Natura;
  • Ga mee met de reizen en kampen die de KNNV organiseert in binnen- en buitenland.

Infopakket

Heb je interesse in de KNNV en wil je graag een kennismakingspakket ontvangen? Mail dan je naam en adres naar bureau@knnv.nl, onder vermelding van "infopakket". We sturen het infopakket z.s.m. toe!

Meer weten?

Ook voor andere vragen over de KNNV kun je terecht bij het landelijk bureau. Zoek je een KNNV-afdeling bij je in de buurt? Kijk dan hier bij het overzicht van de afdelingen.

Ledenadministrateur

Schriftelijke correspondentie voor de ledenadministrateur kun je sturen naar: KNNV landelijke ledenadministratie Jelle Schuurmans Monnikenweg 2, 5682 PD BEST Telefoon: (+31) (0)499-399 429

• Wilt u de landelijke, digitale nieuwsbrief ontvangen? Vul dan uw e-mailadres in.
  • Bekijk hier de lidmaatschapsvoorwaarden. Wij respecteren uw privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.